Risnalund - avl og opdræt af islandske heste.

Familien på Risnalund

 

 

Om os på Risnalund

 

 

Charlotte Larsen

Charlotte er født og opvokset i Skagen. Charlotte har redet siden hun var 6 år gammel hvor hun fik sin  første lille pony.  I de efterfølgende år red hun pony, og fik så senere hest på Skagen Rideskole hvor hun red en del stævner.

Nu er hendes hjerte faldet  100%  for den Islandske Hest. Hun rider og træner selv hestene på gården, og deltager engang imellem til stævner når tiden tillader det.

Ved siden af at drive stutteri sammen med sin mand Dennis Larsen, er hun ansat på fuldtid som lærer på Brovandeskolen i Skagen.  

 

Dennis Larsen

Dennis er født og opvokset i Skagen, og hans interesse for heste begyndte først rigtigt da han sammen med Charlotte købte gården Risnalund i Tuen. Nu rider han gerne med på ture så tit han har muligheden for det.

Dennis varetager den daglige pasning af hestene og står for vedligeholdelse af gården samt de omkringliggende områder. 

Dennis er til dagligt ansat på Skivern Camping, hvor han  fungerer som ”alt mulig mand”.

 

Oliver Aksel Larsen

Oliver er født juni 2002.

Olivers interesse for heste er ikke så stor endnu men men han rider engang imellem på Disa, som er den hest han deler med sin far. Oliver kan godt lide at få rideundervisning og siger han gerne vil lære at ride selv en dag. Han hjælper sin far med at passe gården og vores andre dyr. Der udover passer han selvfølgelig sin skole og har en lille opfinder gemt i maven ;)

 

Emily Malou Larsen 

Emily er sidste skud på stammen i familien og er født januar 2010